Direct contact: 0492-574830 info@vanhooffarbeidskundigadvies.nl

Artikelen en bijdragen Linked In

Op de website heb ik niet al mijn bijdragen en artikelen die op Linked In zijn verschenen in de afgelopen twee jaar vermeld. Voor de volledigheid hierbij een greep uit mijn publicaties:

Preventie van uitval: wat werkt wel?  Artikel over de impact van het ontbreken aan psychologische basisbehoeften (autonomie, verbinding en competentie).

Recht op onbereikbaarheid van thuiswerker  Naar aanleiding van een bericht in de Volkskrant over het ingediende wetsvoorstel.

Gecombineerde Leefstijl Interventie of vitaliteit?  Over het verschil in visie tussen een biopsychosociale model en een sociobiopsychologisch model.

Nieuwsbrief van Burnout Preventie Brabant, waar ik inmiddels bij aangesloten ben met daarin mijn blog: Weer zin of weerzin?

Blog: Weer zin of weerzin? Over wat jouw gevoel zegt als je weer aan het werk gaat na een vakantie.

Oh ja, ik ben ook nog samen met mijn collega Annet van Oss begonnen aan een reeks werkboeken. Het basisboek Anders over Leven door Annet is een werkboek over levensvaardigheden (mens zijn, slapen, omgaan met emoties,  omgaan met tijd, bewegen). Het kan bijvoorbeeld worden ingezet bij organisaties in het kader van duurzame inzetbaarheid. Zelf heb ik het werkboek Anders over Leven met kanker gemaakt. Voor mensen die kanker gehad hebben en na de behandelingen in een zwart gat vallen en weer meer grip op hun leven willen krijgen. Het kan voor individuele mensen steun bieden. Maar het kan ook inspiratie schenken aan professionals bij begeleiding van cliënten of groepen. Meer informatie vind je op de website andersoverleven.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid