Direct contact: 0492-574830 info@vanhooffarbeidskundigadvies.nl

E-gids stressbeheersing

Als onderdeel van de campagne ‘Gezond werk is werk zonder stress’ presenteert het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) de e-gids voor het beheersen van stress en psychosociale risico’s. De gids bestaat al sinds vorig jaar, maar is nu ook in een Nederlandse versie downloadbaar.

Stress is in ongeveer 80% van de Europese bedrijven een belangrijk punt van zorg voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en is een van de belangrijkste redenen voor verzuim in Europa. Minder dan een derde van de Europese ondernemingen heeft echter procedures om stress op het werk aan te pakken. De e-gids is een praktisch hulpmiddel dat zowel werkgevers als werknemers helpt stress en psychosociale risico’s beter te begrijpen en te beheren. Daarnaast wijst elke gids de gebruiker de weg naar de relevante nationale middelen op het gebied van stress en psychosociale risico’s. De e-gids is met name gericht op het aanpakken van de behoeften van werkgevers en werknemers van kleine bedrijven. De e-gids is gratis en zowel online beschikbaar als downloadable voor offlinegebruik. Klik hier voor de e-gids.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid