Direct contact: 0492-574830 info@vanhooffarbeidskundigadvies.nl

Nieuw voor alle Melba-ers: e-portfolio

Achter de schermen wordt in de vakantieperiode hard gewerkt aan het nieuwe e-portfolio voor alle Melba toepassers. Als je in 2017 of 2018 je certificering behaald hebt, heb je daar al een beetje kennis mee gemaakt. Inmiddels zijn we zo ver dat iedereen in het e-portfolio is ingevoerd. Als je binnenkort inlogt kom je niet meer in onze oude database terecht, maar in het e-portfolio op je eigen persoonlijke pagina. Je kunt er inschrijven voor themadagen of vervolgcursussen. Er zijn bibliotheken waar je de bekende hulpdocumenten kunt downloaden. Je krijgt automatisch een herinnering drie maanden voordat je certificering dreigt te verlopen. Je ‘cursusgeschiedenis’ blijft zichtbaar. Je kunt rechtstreeks een bericht sturen naar je trainer en/of naar mij. Als je een certificaat behaalt, krijg je je certificaat automatisch in je e-portfolio en kun je dat zelf downloaden. En ga zo nog maar even door…

Des te belangrijker dus, dat je juiste mailadres bij ons bekend is!

Zodra de meeste mensen weer terug zijn van vakantie, wordt een mail rondgestuurd waarin de veranderingen worden gemeld en wat je moet doen om toegang te krijgen!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid