Direct contact: 0492-574830 info@vanhooffarbeidskundigadvies.nl

Op basis van onderzoek met bijvoorbeeld de Gedrags- en Belevingsvragenlijst Arbeid en/ of de Werkenergieanalyse® breng ik bij organisaties advies uit in het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (werkbeleving, ervaren werkstress).

Door mijn ervaring als arbeidskundige met arbeidsinpassing en arbeidsre-integratie kan ik advies geven over het opzetten van een arbeidstrainingsafdeling; stroomlijning van het proces van arbeidsonderzoek, diagnose en arbeidsontwikkeling; disability management en functiecreatie.

Voorbeeldprojecten:

  • Belevingsonderzoek in opdracht van de OR van Breed in Nijmegen: hoe ervaren de medewerkers het in gang gezette proces Integraal Methodisch Handelen (van diagnose naar eventuele detachering).
  • Uitstippelen van samenhangend beleid uitgaand van PMO, Medewerkerstevredenheidsonderzoek en Belevingsonderzoek naar acties, gericht op een vitale organisatie bij een woningbouwvereniging.
  • Opzet van het proces van arbeidsdiagnostiek en training van de consulenten bij een ESF projectin de gemeente Gennep, gericht op vergroten van participatie van oudere mensen in de bijstand.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid