Direct contact: 0492-574830 info@vanhooffarbeidskundigadvies.nl

Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Van Hooff Arbeidskundig Advies

Even voorstellen: ik ben Mariëtte van Hooff, socioloog, coach en arbeidskundige. Sinds 1997 ben ik werkzaam als ZZP-er in mijn bedrijf Van Hooff Arbeidskundig Advies te Helmond. Daarvoor was ik werkzaam in het Speciaal onderwijs (ZML en MLK) en als coördinator/arbeidskundige bij een leerlingwerkplaats in Helmond.

Het woord wat het best bij mij past is “ontwikkelen”. Ontwikkelen is voor mij het (stimuleren van het) bereiken van persoonlijke doelen door de ontwikkeling van zelfvertrouwen, kennis, competenties en talenten. Dat is belangrijk voor mijzelf en voor mijn klanten……of het nu gaat om individuen of om organisaties.

Van Hooff Arbeidskundig Advies is een kleine organisatie die door ontwikkeling bij wil dragen aan het vergroten/behouden van kansen op de arbeidsmarkt van mensen (al of niet met een beperking) en verbetering van processen die te maken hebben met mens-werkafstemming. Dit in samenwerking met een uitgebreid kennisnetwerk bestaande uit verschillende disciplines.

Mijn activiteiten bestaan uit drie pijlers:

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid